Industry Insider Music

Met Justin Bieber zijn tijdens NYE? Voor $500.000 USD ben jij Bieber zijn eregast inclusief het meest luxe VIP arrangement ooit

Fans van Bieber opgelet: de jonge Canadese popster ‘verhuurt’ zichzelf namelijk tijdens oudejaarsavond voor het schamele bedrag van $500.000 USD. In samenwerking met het luxe resort Fountainebleu heeft Bieber een compleet VIP arrangement samengesteld voor jou en je 9 beste vrienden wat bestaat uit 10 VIP tickets voor Bieber zijn NYE optreden in het FountaineBleu Beach Resort Miami, 5 nachten in de dikste hotelsuites van het gelijknamige resort, $6.500 USD aan Dom Perignon champagneflessen, privé chauffeurs en ritjes in Lamborghini’s, Ferrari’s en diverse yachten tot je beschikking met als klap op de vuurpijl uiteraard een uitgebreide meet&greet met de superster.

Niet alleen ben je eregast bij Bieber maar ook bij het optreden van EDM-superster Skrillex : je mag de hele avond in de DJ booth staan, oneindig veel drinken van alle luxe dranken en krijgt een VIP transport per yacht over het water terug naar je hotelkamer. Mocht je nog zin hebben om te shoppen: je krijgt een giftcard met een waarde van $100,000 om juwelen en kleding te shoppen bij juwelier Timeless en kledingboutique Ida & Harry’s. De volgende dag staat er uiteraard een detox arrangement op het programma om weer bij te komen van al dat geweld.

Meer weten over dit belachelijk overdadige VIP arrangement? Check dan even de website van FountaineBleu.

You Might Also Like