Footwear Style

Supreme x Vans Autumn/Winter 2016 Collection

Supreme kondigt vandaag een nieuwe samenwerking aan met Vans waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor de Vans® Sk8-Hi Pro and Authentic Pro. Het is alweer de dertiende samenwerking tussen beide merken sinds 2003.

Het Sk8-Hi model is uitgevoerd in een suède en canvas body met een geprint ‘checker’ patroon, een lederen binnenvoering en gevulkaniseerde cup-zolen. De Authentic Pro krijgt een canvas body zonder suède details en identiek all-over patroon.

Alle drie de uitvoeringen–zwart, blauw en rood–zijn vanaf 20 oktober online verkrijgbaar via supremenyc.com en uiteraard via de Supreme flagship stores in New York City, Los Angeles, Londen en Parijs. De Japanse Supreme webshop en Supreme flagship stores volgen twee dagen later.

supreme_vans_aw16_01 supreme_vans_aw16_02 supreme_vans_aw16_03 supreme_vans_aw16_04 supreme_vans_aw16_05 supreme_vans_aw16_06 supreme_vans_aw16_07

You Might Also Like