Fashion Retail Style

Dit is de ‘Family & Friends’ webshop voor Kanye West Pablo merchandise waar jij alsnog kunt bestellen

Rijen dik stond het enkele weken geleden bij de entree van Kanye West zijn tijdelijke  ‘Pablo Tour’ pop-up shop aan de Amsterdamse Rozengracht. Drie dagen achterelkaar waren er shirts, jacks en accessoires–speciaal gedesigned voor de Nederlandse hoofdstad–exclusief verkrijgbaar in een zeer herkenbare minimalistisch ingerichte pop-up shop.

Mocht je jouw kans gemist hebben tijdens deze drie wilde dagen in de hoofdstad, dan is er nog hoop: vandaag ontdekte Amerikaanse Yeezy fans de website pablosupply.com, waar met een speciaal wachtwoord (PABLOFF#@#$312) alsnog de internationale ‘Pablo Tour’ collectie geshopt kan worden. Dus niet alleen de Amsterdam merchandise maar óók die van andere steden zoals Berlijn en New York.

De collectie gaat hard dus wees er alsnog als de kippen bij via pablosupply.com en vergeet niet het wachtwoord ‘PABLOFF#@#$312’ te gebruiken. Graag gedaan!

You Might Also Like