Featured Music Tracks

Luister naar Frank Ocean’s nieuwe album ‘Blonde’ (Volledige Album Stream)

Nieuwe album Frank Ocean

Na lang wachten is hij dan eindelijk hier: het spiksplinternieuwe album van de Amerikaanse singer-songwriter Frank Ocean. Het album luistert naar de naam Blond en is exclusief te beluisteren via Apple Music.

Ocean’s nieuwste studioalbum heeft gastbijdragen van onder meer David Bowie, Kanye West, Jamie xx, The Beatles, Brian Eno, Pharrell Williams, Andre 300, Elliott Smith, James Blake, Yung Lean, Tyler, The Creator en Rostam Batmanglij (ex-Vampire Weekend).

Naast het album brengt Frank Ocean tegelijkertijd ook een magazine uit getiteld ‘Boys Don’t Cry’ wat verkrijgbaar is bij vier exclusieve pop-up stores in New York, Chicago, Los Angeles en Londen. In het tijdschrift staat ook een gedicht van Kanye West over fastfood-keten McDonalds. Fans konden bij deze pop-up stores ook het album bemachtigen zonder dat zij het weet van hadden: Blonde zat namelijk verstopt in het 360 pagina’s tellende magazine.

Blonde is het vervolg op het 18-nummers lange visuele album Endless, welke eerder deze week ook exclusief beschikbaar werd gesteld voor Apple Music abonnees. Op het visuele album van Ocean gaven onder andere artiesten als Beyonce, Kendrick Lamar en Andre 3000 acte de présence.

Het nieuwe album van Ocean is het vervolg op Channel Orange, dat in 2012 goed werd ontvangen. Op Blonde staan zeventien nummers. De artiest werkte sinds 2013 aan het album.

You Might Also Like