Featured Footwear Style

Tenue de Nîmes lanceert exclusieve in Indigo-gedoopte Chuck Taylor All Star

De Amsterdamse denim connaisseurs van Tenue de Nîmes slaan de handen ineen met Converse en lanceren 100 exclusieve uitvoeringen van de Chuck Taylor All Star ’70s, welke speciaal is ontworpen voor de Amsterdam Denim Days. Voor het experiment zijn 100 paar All Star ’70s met de hand gedoopt in een bad van Indigo blauw. Doordat de sneakers met de hand zijn geverfd is ieder paar uniek van uiterlijk. De samenwerking tussen de twee is niet nieuw, in 2011 werkten de denim liefhebbers al samen voor een even exclusieve samenwerking.

Denim-ambassadrice Celia Geraedts van Blue Print Amsterdam zal vanavond een live demonstratie geven in de Tenue de Nîmes store op de Haarlemmerstraat. De laatste tien exemplaren zullen live de unieke hand dye ondergaan.

Je zou denken dat met dergelijke zwaar gelimiteerde oplage van 100 stuks de schoen onbetaalbaar is, maar het prijskaartje is zeker niet verkeerd voor een limited edition Chuck Taylor: voor slechts €109,90 ben jij de gelukkige eigenaar van een paar über unieke All Stars. De online verkoop start vandaag om 12u via de webshop van Tenue de Nîmes. Better be quick!

You Might Also Like