Architecture Design Featured

Zo ziet het duurste penthouse (€16 mln) van Nederland eruit

duurste-appartement-penthouse-nederland

Het grootste penthouse van Nederland—wat is gevestigd in de Amsterdamse houthavens—is binnen acht weken verkocht aan de Amsterdammer Won Yip. De horecatycoon bezit in Amsterdam onder meer Café Zwart, Amstelhoeck, Majestic, Players en Europub. Yip is daarnaast ook eigenaar van het Londense Sushisamba dat per jaar ruim 40 miljoen euro aan omzet binnen haalt.

Het gigantische penthouse heeft maar liefst een oppervlakte van 1440 vierkante meter, wat wil zeggen dat de prijs per vierkante meter rond de €11.000 ligt. Yip koopt behalve het penthouse ook nog acht parkeerplaatsen in de Houthaven en twee ligplaatsen in de jachthaven. Yip zag een maquette van het Pontsteiger-penthouse op de lifestylebeurs Master of LXRY in Amsterdam en was, zo zegt hij zelf, gelijk verkocht.

Won-Yip-duurste-appartement-Amsterdam- Won-Yip-duurste-appartement-Amsterdam- Won-Yip-duurste-appartement-Amsterdam-0 Won-Yip-duurste-appartement-Amsterdam-1 Won-Yip-duurste-appartement-Amsterdam-1 Won-Yip-duurste-appartement-Amsterdam Won-Yip-duurste-appartement-Amsterdam2 Won-Yip-duurste-appartement-Amsterdam3 Won-Yip-duurste-appartement-Amsterdam4

You Might Also Like