Featured Mobile Tech

Zo zien alle iPhone 7 features eruit in anderhalve minuut video

Apple zal hoogstwaarschijnlijk in oktober dit jaar de nieuwe iPhone 7 presenteren tijdens haar jaarlijkse WWDC keynote presentatie. Zoals gewoonlijk lekken het hele jaar door details en nieuwtjes uit over de nieuwe iPhone en ook dit jaar is het weer raak. Naast tientallen iPhone 7 renders gemaakt door fans en tech-websites en de continu doorlopende geruchtenstroom komen nu ook de meest betrouwbare Apple-bronnen met iPhone 7 feitjes.

De mannen van iPhone Tricks hebben een korte doch complete video gemaakt waarin je kunt zien hoe de nieuwe iPhone 7 er mogelijk uit komt te zien inclusief features onder de motorkap van Apple’s toekomstige mobiele besturingssysteem iOS 10.

In de video vindt je meerdere verwachtte upgrades terug zoals een doorlopend OLED beeldscherm zonder rand, een geïntegreerde home-button, het verdwijnen van de koptelefoon ingang, een vernieuwde batterij en unieke features van iOS 10.

You Might Also Like