Lifestyle

Powerball jackpot winnaar ($328 miljoen) sterft aan overdosis tijdens feestje met drugs en prostituees

Het was één van meest veelbesproken onderwerpen afgelopen week: de Powerball jackpot van maar liefst $1,5 miljard dollar. Na enkele weken spanning was Amerika afgelopen week 3 multimiljonairs rijkers. Één van die winnaars was de 32-jarige Amerikaan James Hugston, de beste man won maar liefst $328 miljoen dollar. Hugston leefde niet breed: hij had een hoge hypotheekschuld van zijn tweekamer-appartement, moeite met het vinden van een goede baan en een losbandige vriendin.

Normaliter duurt het zo’n kleine 4 tot 8 weken voordat het geld is gestort, maar Hugston kon niet wachten en bedacht zich geen moment: er moest een mooi feest georganiseerd worden voor hem en zijn vrienden. Hij nam direct afscheid van zijn vriendin en nam een torenhoge lening voor de aankoop van een reusachtige villa in de glooiende heuvels van Californië. James nodigde zijn beste vrienden uit voor een ‘feestje wat ze nooit meer zullen vergeten’: tientallen grammen cocaine en een klein leger aan prostituees werd ingevlogen naar de villa. Nog diezelfde avond legde Hugston het loodje en stond naast de politie, brandweer, ambulances ook de FBI en DEA op de stoep om enkele prostituees per direct naar Zuid-Amerika terug te sturen.

Hugston laat volgens zijn vrienden een 60-jarige moeder achter, die gelijk de enige is die aanspraak kan maken op het geld. De ware identiteit van Hugston is nog niet achterhaald, maar zou dit ‘m kunnen zijn?

https://www.youtube.com/watch?v=bFauH5mUCdM

bron: DailyMediaBuzz

You Might Also Like