Gadgets Tech

olloclip’s nieuwste iPhone accessoires maken van jouw iPhone een professionele fotocamera

Olloclip Studio for iPhone

Olloclip is vooral bekend om haar externe camera-lenzen voor smartphones, maar komt nu naast deze cameralenzen ook met een complete range aan smartphone fotografie accessoires waaronder statieven, microfoons, mounts, flitsers en verlichting. Dit alles onder de noemer “Olloclip Studio”, een complete fotografie kit die jouw iPhone omtovert tot een professionele fotocamera, of in ieder geval iets wat dicht in de buurt komt van een low-entry spiegelreflexcamera.

De Olloclip Studio kit is een must-have voor de iPhone fotografen onder ons, maar ook gewoon leuk voor de hobby fotografen met een strak uitziende VSCO- of Instagram feed. Voor de prijs kun je het zeker niet laten, voor slechts $89 USD heb jij je eigen Olloclip Studio kit, uiteraard verkrijgbaar via Olloclip.com.

You Might Also Like