Cars

De Rhino XT is een gruwelijke Jeep Wrangler met het gezicht van een Hummer

De in Californië gevestigde custom-automaker US Specialty Vehicles maakt normaal gesproken militaire en gepantserde voertuigen voor welke inzetbaar zijn in steden en dichtbevolkte gebieden. Dat het bedrijf naast kwaliteit ook ontwerp hoog in het vaandel heeft staan wordt bewezen met de presentatie van deze Rhino XT SUV. Dat deze SUV niet bedoeld is voor oorlogsgebieden wordt onderstreept door de luxe in het interior van de auto. Denk aan rode premium leren sportstoelen, met leer bekleden binnendeuren en een Alpine navigatiesysteem.

De Rhino XT is geïnspireerd door de Hummer HX met zijn grove look en robuuste bumpers, dit maakt de gemodificeerde Jeep Wrangler bijna onherkenbaar. Naast zijn looks wordt de Rhino aangedreven door een 285-pk sterke 3,6-liter V6-motor. Het prijskaartje van dit rijdende gevaarte is een kleine $75.000 USD.

rhino-xt-suv-3 rhino-xt-suv-2 rhino-xt-suv

You Might Also Like