Industry Insider Music

Dit is de complete tracklist van Kanye West zijn nieuwe album ‘SWISH’

Vanmorgen vroeg besloot Kanye West via Twitter de tracklist te delen van zijn zesde studioalbum SWISH welke uit 10 nummers zal gaan bestaan. De rapper noemt SWISH “het beste album ooit”. Naast Kendrick Lamar en Ty Dolla $ign heeft Kanye ook met Post Malone, Vic Mensa en Sia samengewerkt. De twee laatstgenoemde zijn te horen op de track ‘Wolves’ die hij vorig jaar tijdens zijn kledingpresentatie voor adidas Yeezy liet horen.

Dat ook de Kardashian/Jenner clan een steentje bijdraagt aan de promotie van SWISH blijkt uit de Tweet die Kanye stuurde waarin een foto wordt gedeeld van een notitieblok waarop ‘Ye de namen van de nummers heeft geschreven met daaronder een ‘knipoog’ van nichtje Kylie Jenner.

SWISH is vanaf 11 februari te koop via iTunes, Amazon en te beluisteren via Apple Music en Spotify.

1. Nina Chop
2. Father Stretch My Hands
3. Waves
4. High Lights
5. 30 Hours
6. No More Parties in LA (ft. Kendrick Lamar)
7. Fade (ft. Post Malone and Ty Dolla $ign)
8. FML
9. Real Friends (ft. Ty Dolla $ign)
10. Wolves (ft. Sia and Vic Mensa)

You Might Also Like