Design Interior Design

De Air Bonsai is een zwevende bonsai boom die óók jij kunt kopen

Het Japanse designersteam van Hoshinchu heeft een zwevende bonsai boom ontworpen genaamd Air Bonsai. Het boompje zweeft spectaculair boven een special ontworpen plateau door het gebruik van magneten, een soortgelijke techniek die we eerder al zagen bij de Air 2 Levitating Speaker. Zowel de “energy base” als de “little star” (het bonsai boompje) beschikken over magneten die ervoor zorgen dat het boompje zweeft en ronddraait in de lucht.

Jammer genoeg mogen de échte Bonsai boompjes niet worden geëxporteerd uit Japan, maar de Japanse ontwerpers van Hoshinchu hebben een uitgebreide uitleg klaarliggen over hoe je jouw favoriete kamerplant kunt laten zweven met de Air Bonsai kit.

De Air Bonsai is momenteel in startup-fase via crowdfundingwebsite Kickstarter. De oprichters hopen zodoende $80.000 USD op te halen. Je eigen Air Bonsai heb je al vanaf $200 USD. Voor meer informatie over dit toffe project verwijzen we je graag door naar de Kickstarter pagina van Air Bonsai.

You Might Also Like