Footwear Style

adidas is terug met een compleet nieuwe collectie Stan Smiths

Misschien wel de meest besproken schoen van 2015 naast de alom bekende Yeezy Boost, de adidas Stan Smith tennisschoen. Dat adidas goede zaken doet is niet alleen zichtbaar op het Internet, ook op de Duitse beurs doet het sportkleding merk het meer dan goed.

De Stan Smith is met meer dan 250 miljoen (!) verkochte paren mede verantwoordelijk voor het in 2015 tamelijk onverwachte succes van de Duitse driestreep. Voor 2016 komt adidas met een tiental nieuwe uitvoeringen van de befaamde tennisschoen—welke is vernoemd naar de legendarische Amerikaanse tennisser Stanley Roger “Stan” Smithwaarbij de schoen een eentonig jasje krijgt in tien verschillende kleuren.

De eerste vier kleuren van deze tiendelige reeks liggen vanaf vandaag in de winkel bij selecte adidas Originals retailers en natuurlijk via de adidas Originals flagship stores.

You Might Also Like