Entertainment Music

Adele rapt complete Nicki Minaj verse en zingt Spice Girls met James Cordon

Dat Adele uitstekend kan zingen moge duidelijk zijn, maar dat de Britste zangeres ook een aardig mondje kan rappen wisten we nog niet. In ‘Carpool Karaoke’—een onderdeel van de Britse talkshow The Late Late Show met James Corden—rapt Adele een complete Nicki Minaj’s verse van Kanye West zijn mega-hit ‘Monster’.

Tijdens die Carpool Karaoke rijdt Adele samen met James Corden in een auto door de straten van (het regenachtige) Londen. Tijdens de rit haalt Adele onder andere haar hits ‘Hello’, ‘Rolling in the Deep’, ‘All I Ask’ en ‘Someone like you’ boven.

Maar dat niet alleen. De zangeres onthult ook dat ze in haar jeugdjaren grote fan was van de popgroep de Spice Girls (minuut 5:30), en dat haar hart brak toen bekend raakte dat de meidengroep uit elkaar zou gaan. Samen met James Corden begint ze daarop wereldhit ‘Wannabe’ van de Spice Girls te zingen (minuut 6:15).

James Corden confronteert haar ook met een gerucht: ‘Ik heb gehoord dat je nog wel een goede rapper bent?’. Adele zegt dat ze niet echt getalenteerd is op dat vlak, maar ze waagt er zich, met succes, toch aan (minuut 10:30).

You Might Also Like