Footwear Style

Navajo Cool met de nieuwe Pendleton x Vans 2015 Holiday Collection

Vans slaat de handen ineen met Pendleton Woolen Fabrics voor een nieuwe samenwerking ter viering van de feestdagen en de aankomende koude wintermaanden. Eerder werkte de twee al samen in combinatie met Taka Hayashi voor een wat meer exclusievere capsule collectie voor Vans Vault.

De nieuwe collectie speelt in op de traditionele design esthetiek van Pendleton, waarin het gebruik van traditioneel gekleurd Navajo wol een hoofdrol speelt. De collectie bestaat uit verschillende modellen waaronder de Sk8-Hi MTE, Classic Slip-On en Era lace-up. Het Sk8-Hi MTE model is waterdicht dankzij de met Scotchgard® uitgeruste buitenpanelen en is tevens uitgevoerd met een dikkere voering voor extra warmte. Een dubbele buitenvoering zorgt voor de nodige warmteretentie. Uiteraard is de iconische ‘waffle’ onderzool van de schoen voorzien van extra diepe gleuven, wat zorgt voor meer stabiliteit en grip op gladde en natte ondergronden.

De 2015 Vans x Pendleton collectie is verkrijgbaar via een select aantal Vans retailers in de Benelux en tevens via de webshop van Vans (€60–120 EUR)

You Might Also Like