Featured Footwear Style

Herfst chique met Converse: Chuck Taylor All Star ’70 Vintage Suède Collectie

Converse Chuck Taylor All Star Vintage Suede

Converse brengt–net op tijd voor de feestdagen–een aantal nieuwe modellen uit van haar ’70 Vintage collectie. Het gaat hier om de hi-top en lo-top silhouetten van de iconische Chuck Taylor series uitgevoerd in premium suède. De collectie wijkt iets af van de ‘nieuwe’ Chuck Taylor modellen: er zit geen Lunarlon voetenbed in de schoen en de onderzool is verder niet onder handen genomen, een rasechte Chuck Taylor klassieker dus. De schoenen verschijnen in vier kleuren: Red Dahlia, Mykonos Blue, Charcoal en Orange Bitters.

De complete Chuck Taylor All Star ’70 Vintage Suede collectie is onder andere verkrijgbaar via het Britse size? (€80-100 EUR)

converse_chucktaylor70s_01 converse_chucktaylor70s_02 converse_chucktaylor70s_03 converse_chucktaylor70s_04 converse_chucktaylor70s_06 converse_chucktaylor70s_05 converse_chucktaylor70s_07

You Might Also Like