Footwear Style

Filling Pieces reist af naar Suriname voor 2016 Spring/Summer Editorial

Het Amsterdamse sneaker-label Filling Pieces presenteert een zeer ambitieuze collectie—misschien wel de meest ambitieuze sinds de oprichting van het merk. De collectie die luitert naar de naam ‘Metamorphoses’, bestaat uit 250 (!) verschillende stijlen, die in drie verschillende releases worden uitgebracht.

In de nieuwe collectie vinden we drie nieuwe zolen en nieuw innovatief gebruik van premium leder. Speciaal voor de campagne en het lookbook is oprichter en creatief directeur Guillaume Philibert met zijn team naar Suriname gevlogen om de nieuwe collectie vast te leggen met het typische Surinaamse landschap als canvas: exotisch, mysterieus en uitdagend. Suriname heeft tevens een speciale plek in het hart van Philibert, zijn roots liggen namelijk in het Zuid-Amerikaanse land. “De collectie staat voor de transformatie van onze signaturen styles terwijl we onze waarden behouden”, zei Philibert over de SS16 collectie.

De eerste drop van de 2016 Spring/Summer collectie ligt vanaf aankomende vrijdag al in de winkels en natuurlijk online via de webstore van Filling Pieces.

You Might Also Like