Retail Style

CITYSHOP Tokyo heeft alles wat de moderne millennial verlangt

Restauranteur en entrepreneur Yoshii Yuichi opent in Tokyo een nieuwe ‘multifunctionele’ winkel. CITYSHOP is geen ‘exclusieve’ conceptstore, maar gewoon een prachtig ontworpen boutique met kleding, interieurproducten, boeken, een über verse saladebar met producten van het land, prachtige wijnen en champagnes en als klap op de vuurpijl een bar waar naast drank ook gewoon een lekkere kop koffie gedronken kan worden.

Het gebouw dat CITYSHOP huisvest telt twee etages: op de begane grond vindt je een uitgebreide delicatessen winkel inclusief salade- en koffiebar, terwijl je op de tweede etage je portemonnee kunt opentrekken voor een grote hoeveelheid aan kleding voor zowel mannen als vrouwen. De kledingcollectie bestaat uit kleine onafhankelijke Aziatische en Europese labels en vintage designer items die zijn geselecteerd door befaamd stylist Takeshi Ohsum.

CITYSHOP is de nieuwste toevoeging aan het bruisende Minami-Aoyama district in de Japanse hoofdstad. Eerder dit jaar opende ook conceptstore Paradise Tokyo haar deuren.

CITYSHOP
5-4-41 Minami-Aoyama
Minami-ku, Tokyo

You Might Also Like