Lifestyle Travel

Superrijken en beroemdheden krijgen eigen privé terminal op dit Amerikaanse vliegveld

Welkom op de nieuwe standplaats van de rijke elite, ook wel beter bekend als de 1% club. Het internationale vliegveld van Los Angeles heeft namelijk groen licht gekregen voor de bouw van een nieuwe gigantische terminal welke alleen gebruikt zal gaan worden door (ultra)rijke, grote beroemdheden en andere belangrijke personen. De nieuwe terminal moet mensen toegang geven tot een exclusieve limousine-service, een prestigieus VIP valet-parking systeem en de mogelijkheid om direct voor de trap van het vliegtuig afgezet te worden zonder ook maar één gezicht te zien van de ‘gewone mens’.

Volgens de bedenkers van de ‘Los Angeles Suite’—de naam van de nieuwe VIP terminal—zal de nieuwe terminal binnen 6 maanden operationeel zijn en zullen de gebruikskosten tussen de $1,500 en 1,800 USD liggen, per vlucht. De plannen voor de nieuwe terminal onthullen onder meer dat gasten slechts 60 stappen hoeven te zetten voordat ze van het vliegveld hun vliegtuig hebben bereikt, tegenover een schamele 2,200 stappen tijdens een ‘normale’ vlucht.

Het nieuwe stuk van het vliegveld moet er voor gaan zorgen dat er meer zakenlui en celebrities hun privejet’s parkeren op LAX. Daarnaast moet de nieuwe terminal zorgen voor een rustigere sfeer voor de ‘normale’ reiziger, zonder de hectiek van paparazzi en filmploegen en fotografen op het vliegveld.

bron: The Guardian

You Might Also Like