Architecture Design Interior Design

Dit prachtige huis in Londen laat jouw inspirerende Tumblr-hart sneller kloppen

Central Islington is zonder twijfel één van de meest gewilde buurten in Londen. Rustig, groen, veel licht, frisse lucht en toch dichtbij het centrum. Het huis is gevestigd in een voormalig boerderij uit de 17e eeuw— inclusief stallen—al zie je hier eigenlijk vrij weinig van terug behalve de gigantische plafonds en grote poortdeuren.

Het huis is erg artistiek ingericht en ontworpen, maar dat is ook niet zo gek: een bont gezelschap aan diverse topkoks en beroemde Britse kunstenaars hebben over de afgelopen 50 jaar in dit huis gewoond. Denk aan heel veel groen en het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals steen, ijzer en hout. Het huis is ontworpen door het Londense 6a architects en heeft een vraagprijs van £3,800,000 netto.

hanoveryard_01 hanoveryard_02 hanoveryard_03 hanoveryard_04 hanoveryard_05 hanoveryard_06 hanoveryard_07 hanoveryard_08 hanoveryard_09 hanoveryard_10 hanoveryard_11

foto’s: The Modern House

You Might Also Like