Featured Mobile Tech

Dit is de nieuwe beste Instagram functie waar we allemaal jaren op zaten te wachten

Makkelijk wisselen tussen meerdere Instagram accounts

Het is misschien wel de meest gewilde functie die veel mensen tot op heden nog missen op Instagram: het schakelen tussen meerdere accounts, zonder steeds helemaal in en uit te loggen. Daar komt binnenkort wellicht een eind aan.

Bij Twitter kan het al een tijdje, meerdere accounts koppelen aan die van jezelf. Handig, bijvoorbeeld als je een werk- en privé account onder beheer hebt, enkele klikken verder en je Tweet op persoonlijke titel in plaats vanuit je bedrijfsnaam. In de laatste bèta versie voor Android-apparaten word er momenteel een test gedaan met de nieuwe functie. Er wordt echter vanuit gegaan dat als de test bevalt, de functie uitgerold wordt naar andere platformen. Gebruikers kunnen dan vanuit het Instellingen-venster andere accounts toevoegen. In de navigatiebalk kun je wisselen van aangesloten accounts door op jouw gebruikersnaam te tikken. Een menuutje geeft vervolgens aan welke accounts beschikbaar zijn.

Als de accountverwisselaar eenmaal voor alle Android gebruikers beschikbaar is, zullen iOS gebruikers waarschijnlijk niet lang te hoeven wachten voordat óók zij gebruik kunnen maken van deze nieuwe Instagram functie.

bron: Android Police

You Might Also Like