Arts Interior Design Print

Dit boek helpt jou inspiratie opdoen voor het ideale woonhuis: The Monocle Guide to Cosy Homes

Het is bijna winter, dè tijd om jouw stadsappartement of riante woonoppervlak wat op te fleuren met gelikte interieurproducten zoals een tof wijnrek, een drankkabinet of een koffie kitchenette (lees: je eigen koffiebar in huis). Van Tokyo tot Toronto van Rio de Janeiro tot Riyad, de mooiste huizen vanuit alle mogelijke windstreken komen aan bod in dit voorzichtig doch bijzonder goed gecureerde boek. Het boek is samengesteld en uitgebracht door het blad Monocle, de connaisseurs op het gebied van alles wat klasse, elegantie en stijl heeft.

Je leest tips voor dè perfecte koffiehoek, het samenstellen van je eigen levendige drankcarrousel en ziet foto’s van topinterieurs van over de hele wereld inclusief duizenden verschillende soorten stijlen. Het is wellicht niet allemaal jouw smaak, maar de interieurs zijn wel allemaal met even veel zorg samengesteld en als extra bonus voegt het boek zelf ook al iets toe aan je interieur. Wat ons betreft een ideaal cadeau voor de feestdagen. Een kek koffietafelboek of prachtig ontworpen handleiding, wie mag het zeggen?

Het boek is onder andere verkrijgbaar via MENDO en Gestalten (€45).

You Might Also Like