Design Industrial Design

Berlijnse kunstenaar Simon Freud maakt design stoelen van winkeltasjes

De uit Berlijn afkomstige conceptuele kunstenaar Simon Freud komt met een wel heel bijzondere kijk op onze “moderne consumptiemaatschappij”. Met de presentatie van zijn nieuwe ‘Shopping Bag’ stoelen probeert Freud aandacht te vragen voor het duurzame hergebruik van geconsumeerde goederen, in dit geval winkeltasjes van bekende winkels. Freud gebruikt voor de stoelen een minimalistisch en simpel zwart stalen frame en maakt van winkeltasjes en ijzerdraad een zit en rugleuning. Winkeltasjes van merken als Supreme, Aldi, Primark, Acne, COS en Wood Wood zorgen voor een brede collectie met veel kleur.

Geïnteresseerd in meer werk van deze opvallende Berlijnse kunstenaar? Check dan zijn portfolio op zijn website.

 

You Might Also Like