Mobile Tech

VSCO doet mee aan GIF hype met DSCO app: maak je eigen GIF’s inclusief filter

Nu GIF’s langzaamaan niet alleen het Internet overnemen maar ook de features van ‘s werelds grootste technologie fabrikanten—denk aan een Apple’s  “Live Photos” of Google “Photo’s”—kon camera app VSCO niet achterblijven. De populaire fotobewerkingsapp komt met een stand-alone applicatie genaamd ‘DSCO’. De app geeft gebruikers de mogelijkheid om korte clips op te nemen die vervolgens worden omgetoverd tot een vloeiende GIF waar vervolgens bekende VSCO filters overheen kunnen worden geplaatst. De filters zijn het resultaat van een samenwerking met muziekanaal MTV. De bewerkte GIF’s kunnen uiteindelijk worden geplaatst op je VSCO Grid of gewoon worden opgeslagen in je fotorol.

DSCO is nu gratis verkrijgbaar in de App store.

You Might Also Like