Music Tracks

Sponsored: Deze knappe Spaanse autoracer maakte een track met DJ Hardwell voor Vredestein

Als populaire DJ ben je altijd opzoek naar iets nieuws, iets nieuws om aan je repertoire toe te voegen. Je kunt natuurlijk een nieuwe drumcomputer gebruiken, een sample van een oude Duitse kerkorgel, of gewoon de geluiden die komen kijken bij het scheuren in je auto. Zet jezelf schrap want één van Nederlands meest succesvolle dj’s— DJ Hardwell–rockt niet alleen de road, maar ook zijn mengpaneel voor een nieuwe track in opdracht van bandenmerk Vredestein.

Sensationeel rijden met de knapste autoracester van Spanje

DJ Hardwell zou nooit zo’n grote dj zijn—vorig jaar gekroond tot ‘s werelds beste DJ—als ‘ie dit niet even groots zou aanpakken. Ter inspiratatie gebruikt Hardwell de stuurmanskrachten van Carmen Jordá—já, die zéér aantrekkelijke Spaanse racing driver—ingeschakeld om de technische gegevens van Vredestein banden te vertalen naar vette beats in een Ibiza-jasje. Want zeg nou zelf: er is niets zo lekker als racen in een auto met een lekkere beat op de achtergrond. Check in onderstaande videoclip hoe DJ Hardwell de racingskills van Carmen Jordá inzet om een unieke en goede track te creëren (klik op de video).

Hardwell vertelt: “Ik heb me drie dagen in een hok opgesloten om te zien hoe het met die data werkt. Het is gelukt en heel vet geworden.” Beelden van de productie zijn ook in de videoclip te zien, net als Hardwell en Carmen Jordá zelf. Te koop is het nummer trouwens niet, die blijft exclusief voor #RocktheRoad.

Wil je meer weten over deze toffe samenwerking—of gewoon even een kijkje nemen in het leven van de aantrekkelijke racester Carmen Jordá—check dan deze website. De complete campagne—inclusief behind-the-scenes beelden van CarmenJordá vindt je op Instagram onder hashtag #ROCKTHEROAD.

this article is sponsored by: Vredestein

You Might Also Like