Arts Featured Photography

Op deze manier laat Instagram je misleiden en denken dat alles perfect is

De Thaise fotograaf Chompoo Baritone laat zien hoe makkelijk het is om de wereld te misleiden met je eigen zelf gebrouwen content, in dit geval prachtig bewerkte Instagram foto’s. Het is waarschijnlijk een bekend fenomeen: je zit door je Instagram-feed te scrollen en ziet enkel prachtige foto’s van goed gestijlde mensen, mooie momenten, exotische stranden, heerlijk eten en absurd goed gestijlde interieurs. Deze Instagram influencers bepalen natuurlijk zelf welke momenten zij delen via hun Instagram account, en geloof ons als we zeggen dat het écht niet altijd over rozen gaat. In de bovenstaande fotoserie kun je goed zien hoe misleidend een Instagram-foto eigenlijk kan zijn en wat voor vertekend beeld het (vaak) geeft over de realiteit.

instagram_slowlife_02 instagram_slowlife_08 instagram_slowlife_05 instagram_slowlife_04 instagram_slowlife_06 instagram_slowlife_03 instagram_slowlife_07

You Might Also Like