Design Food Lifestyle

Monocle magazine lanceert Kioskafé: een luxe nieuwskiosk met koffiebar in Londen

Als antwoord op de veel gehoorde uitspraak “print media is ten dode opgeschreven”, opent het internationale culture magazine Monocle haar eigen kiosk genaamd Kioskafé: een krantenkiosk en koffiebar in het drukke Londense Paddington. “Wij willen dat Kioskafé de kracht van print viert, waarbij het geschreven woord, prachtige foto’s en knisperend papier de boventoon voeren” aldus Tyler Brûlé, Monocle’s hoofdredacteur en nu dus ook oprichter van Kioskafé.

Klanten kunnen genieten van een vers gebrouwen kop koffie van Allpress in een door EDM architects ontworpen nieuwskiosk. Naast kranten en magazines biedt Kioskafé ook een flink aantal handige reisartikelen waaronder paraplu’s, tassen, bureau artikelen, grooming producten, cosmetica en—altijd handig—ondergoed. Uiteraard—geheel in stijl van Monocle—is er bijzonder veel aandacht besteedt aan het uiterlijk van de kiosk, de productverpakkingen en het interieur.

Kioskafé
31 Norfolk Place
London
W2 1QH

monocle_kioskafe_01 monocle_kioskafe_02 monocle_kioskafe_03 monocle_kioskafe_04

You Might Also Like