Music Music Video's

Justin Bieber — ‘Sorry’ (Dance Video)

De Canadese popster slaat een nieuwe muzikale weg in met een tweede single ‘Sorry’ voor Bieber’s aankomende studioalbum Purpose. De vertrouwde sound van Bieber’s meestal mierzoete popliedjes makt plaats voor een wat volwassener geluid: een uitstapje richting tropical house.

In de Bieber-loze video zien we een groep getalenteerde dansers van de Nieuw-Zeelandse dansgroep Ladies of ReQuest en de Royal Family Dance Crews een choreografie uitvoeren op Bieber’s spijtbetuiging. Het nummer ‘Sorry’ krijgt even als Bieber’s vorig single—’What Do You Mean’—een warme tropical-house beat. De zanger werkte voor het nummer samen met EDM-sensatie Skrillex en producer Blood. De tekst van het nummer sluit aan bij de reeks aan spijtbetuigingen die hij eerder dit jaar deed. Er is dan ook een groot vermoeden dat hij het in het nummer heeft over zijn gedrag ten opzichte van zijn ex-vriendin Selena Gomez.

Het is de tweede single van Bieber in aanloop van zijn nieuwe album Purpose dat eind volgende maand verschijnt. Op deze nieuwe plaat vindt je gastbijdragen van onder meer Ed Sheeran, Skrillex, Diplo, Nas, Travi$ Scott en Mike Dean.

You Might Also Like