Style Tech

Je kunt nu online klassen volgen voor een top carrière in de mode industrie

Mastered is een nieuwe “online modevakschool met uitgebreide cursussen van wereldklasse” die je helpt bij het vinden van de ultieme droombaan in de mode industrie. De online school biedt naast expertise van zwaargewichten in de mode industrie ook een praktische aanpak voor een ‘nieuwe generatie’.

Je kunt online cursussen volgen met topdocenten als Val Garland, Nick Knight en Virgil Abloh in de categorieën fotografie, haar, nagels, schrijven, accessoires, make-up en streetwear. De programma’s zijn volledig gefocust op een praktische aanpak: het vraagt dus een echte hands-on mentaliteit van studenten.

Studenten krijgen elke week een college via een video inclusief back-stage beelden, wekelijkse online klas discussies met klasgenoten en de docent voor feedback en het bespreken van opdrachten en live Q&A sessies. De vakken zijn gecrediteerd in Amerika en zijn ook voor Europeanen beschikbaar, al zijn ze in zowel Nederland als België niet gecrediteerd als “erkende opleiding”. De drie maanden-durende opleiding kost omgerekend zo’n kleine €1700 euro, maar daar krijg je dan ook persoonlijke assistentie en online lessen voor terug van industrietoppers die actief zijn in de buitenlandse modewereld.

Meer over Mastered vindt je op de website van de online modevakschool.

You Might Also Like