Tech

Dit zijn alle 150 nieuwe Emoji die je nu op je iPhone, iPad of Mac kunt versturen

Afgelopen nacht heeft Apple de eerste grote update van iOS 9 beschikbaar gemaakt. Met iOS 9.1 repareert Apple een aantal veelvoorkomende bugfixes en introduceert het meer dan 150 nieuwe emojis inclusief een taco én champagne emoji!

De belangrijkste reden waarom je de nieuwe iOS 9.1 update moet installeren is natuurlijk de komst van deze 150 nieuwe emoji. Apple heeft aan bijna alle categorieën nieuwe emoji toegevoegd, waaronder de categorie ‘dieren en natuur’, ‘smileys en mensen’, ‘eten en drinken’ en ‘reizen en plaatsen’.

Omdat er zoveel nieuwe emoji toegevoegd zijn aan iOS 9.1 en OS X 10.11.1 hebben we voor het gemak een kleine selectie gemaakt van de meest opvallende. Voor de volledige lijst met alle nieuwe emoji (en de bijbehorende naam) kun je terecht op Emojipedia.

Smileys en Mensen

Emoji-Gezicht

Emoji-Gebaren

Dieren en Natuur

Emoji-Dieren

Emoji-Paraplu Emoji-Weer

Eten en Drinken

Emoji-Eten-Drinken

Reizen en Plaatsen

Emoji-Plekken Emoji-Religie

Objecten

Emoji-Objecten

You Might Also Like