Gadgets Tech

Dit is de toekomst van fietsverlichting: Revolights

Revolights is back in business. Na een eerder spectaculair verlopen crowdfundingsactie op Kickstarter, zijn de makers van ‘s werelds gaafste fietsverlichting terug op Indiegogo. De fietslamp wordt met deze vernieuwde versie niet meer aan het stuur van je fiets bevestigd, maar bevindt zich in het voor- en achterwiel. Hiermee is de functionele koplamp van 360-graden te zien en heeft het een slim achterlicht die bij vertraging gaat knipperen. Naast dit toffe ontwerp is hij ook verbonden met een app voor je smartphone/watch. Deze app houdt de batterij bij van je verlichting, de snelheid en geeft je een waarschuwing als er een regenbui aankomt. Je kunt de Revolights via Indiegogo aanschaffen voor $169 USD. Check hier het Indiegogo project.

revolights-gif2 revolights-gif-1 revolights-gif3

You Might Also Like