Music Music Video's

De nieuwe videoclip van Adele haar nieuwste single ‘Hello’

Na drie jaar afwezigheid is Adele terug. De Britse zangeres bracht vannacht haar nieuwste single uit getiteld ‘Hello’. Het nummer is een sterke ballad over een vergane liefde. Ze betuigt haar spijt voor alles wat ze haar liefde heeft aangedaan. Het is de bekende thematiek van de Britse zangeres, geen mierzoete nummers maar krachtige power ballads met even krachtige vocalen.

De bijbehorende videoclip is opgenomen in een natuurgebied nabij Montreal. De jonge Canadese filmer Xavier Dolan regisseerde hem. We zien Adele ruzie maken met haar ex-vriend en een verlaten huis haar relatie nog eens overdenken. Op videodienst Vevo werd Hello in het eerste uur meer dan vijf miljoen maal bekeken.

Uiteraard werd het nummer in direct verband gebracht met Lionel Richie’s “Hello”. Op het Internet bulkt het dan ook van hilarische meme’s, GIF’jes en zelfs video’s waarin Adele’s ‘Hello’ wordt samengebracht met Lionel Richie’s ‘Hello’ met hilarische taferelen als gevolg. De beste mash-up komt van Hollandse bodem van de mannen van BlendTV:

Het nummer maakt onderdeel uit van Adele haar aankomende studioalbum welke de naam 25 draagt. 25 verschijnt op 20 november in de winkels en is natuurlijk ook verkrijgbaar via Apple Music én Spotify.

You Might Also Like