Arts Films Travel

Deze bizar mooie ‘hyperlapse’ van Parijs laat je élke hoek zien van de stad van de liefde

Er is zeker geen tekort aan visuele odes aan de stad van de liefde—Parijs—maar deze prachtige hyperlapse van de Franse hoofdstad is zeker de moeite waard om even lekker languit in je stoel of bank te checken. In deze video van Teeter-Totter-Tam zie je Parijs op een manier die je waarschijnlijk nog nooit hebt gezien: elke uithoek van de binnenstad komt aan bod. Het materiaal voor deze video is over een periode van drie maanden geschoten in timelapse/hyperlapse formaat en is uiteindelijk samengevoegd tot een 1 terrabyte zwaar videobestand. Je ziet in deze 5-minuten durende video de ‘City of Lights’ langzaamaan transformeren tijdens de overgang van dag naar nacht. De makers van de film zeggen: “Wanneer de stad en het weer de regisseurs worden, en de tijd de hoofdrol krijgt, zijn prachtige beelden het resultaat.” Bekijk de adembenemende video hierboven.

You Might Also Like