Fashion Style

De tas met het geweer nu ook voor mannen: Vlieger & Vandam Gun Backpack

Het van oorsprong Nederlandse merk is de afgelopen maanden vaak in het nieuws geweest. Onlangs nog werd er een jonge vrouw op het vliegveld van Bremen aangehouden op verdenking van mogelijk bezit van een vuurwapen. Het toestel was al bijna klaar met boarden totdat de vlucht aan de grond werd gehouden door de Duitse douane, die toch wel even wilde weten wat er nou écht in de tas van de desbetreffende jongedame zat.

Carolien Vlieger en Hein Van Dam zijn al een poos niet onverdienstelijk bezig in de Nederlandse modewereld. Hun Gaurdian Angel tassencollectie is vanaf het eerste moment een erg gewild item in de modewereld. De duurzame leren tassen met doordruk van een mes of pistool zijn een aantal keer aan de arm van grote Hollywood sterren gespot en zijn tevens opgenomen in de vaste collectie van het Museum of Modern Art (MoMA) in New York.

Het merk staat dan ook bekend om haar uitdagende ontwerpen waarin de designs van de tassen letterlijk ‘gewelddadig van binnenin’ zijn. De nieuwe rugzak is gemaakt van zwart stieren leer en krijgt een minimalistisch look met een reliëf van een Glock 9mm. De Vlieger & Vandam Backpack is onder andere verkrijgbaar via de webshop (€499) van het merk plus je krijgt een bijbehorende cardholder bij.

vliegerenvandambackpackgunblack-thewardrobehaarlem-a vliegerenvandambackpackgunblack-thewardrobehaarlem-b

You Might Also Like