Industry Insider Music

118.200 kaartjes voor Glastonbury 2016 in 32 minuten uitverkocht

Glastonbury 2016 verkoopt in 32 minuten 120.000 kaartjes

Als wij dachten dat het in Nederland snel ging met kaartjes voor festivals, dan hebben we het waarschijnlijk mis. Gisteren gingen namelijk de passe-partouts voor het iconische Glastonbury festival in de verkoop, één van ‘s werelds grootste muziekfestivals. Het resultaat: 118.200 blije mensen in iets meer dan een halfuur tijd en ongeveer een half miljoen sippe gezichten die op maandag met een kater naar hun werk gaan. Wees niet getreurd, er is in het voorjaar van 2016 namelijk nog een kans als er nog eens een tweede release komt van kaartjes die bijvoorbeeld zwart werden verhandeld of niet zijn geclaimd door sponsors van het muziekfestival. Maar houdt je hart vast: vorig jaar werden zo’n 11.000 kaarten in 11 minuten verkocht. De enige manier om alsnog binnen te komen zonder kaartje, is als je jezelf voordoet als een kind van maximaal 12 jaar oud, die mogen namelijk gratis naar binnen. Succes!

You Might Also Like