Design Interior Design

Zo ziet de eerste Apple Store in België eruit die is ontworpen door Jony Ive

Onze zuiderburen kunnen eindelijk ook naar de Apple Store in eigen land. De nieuwe Apple Store in België werd zaterdag onder groot applaus en belangstelling geopend in de Belgische hoofdstad. De winkel biedt ruim 800m2 winkelruimte en valt vooral op door zijn hoogte van 8 meter. Het is de eerste winkel die ontworpen is door Jonathan Ive en voormalig Burberry CEO Angela Ahrendts. Het interieur van de winkel is volledig op de schop in vergelijking met andere Europese Apple Stores: houten accenten, een gigantische glazen façade, muren van leisteen en prominent aanwezige bomen met bankjes die rondom de genius bar geplaatst. De opening van de Apple Store markeert ook de verkoopstart van de Apple Watch in België. In de nieuwe Apple Store is het horloge te proberen. De verkoop start over enkele dagen online.

Apple Store Brussel
Gulden Vlieslaan 26-28
1050
Brussel
0800 81 685

You Might Also Like