Arts Photography

Terry Richardson schiet Kylie Jenner voor ‘Galore Magazine’

Kylie Jenner is de nieuwste in de reeks Jenner/Kardashian die voor de lens van de veelbesproken fotograaf Terry Richardson mocht gaan staan. Richardson legde Kylie Jenner op de gevoelige plaat vast voor een pikante editorial van het Amerikaanse blad Galore Magazine. De 18-jarige telg uit de Jenner/Kardashian familie draagt in de shoot nieuwe stukken uit de collecties van Balmain en Jeremy’s Scott’s Moschino. Het bijbehorende artikel in Galore Magazine bespreekt het turbulente leven van de 18-jarige socialite slash model en de “rise of fame” van de jongste Jenner. Met meer dan 34 miljoen volgers op Instagram, 11 miljoen volgers op Twitter  en de titel ‘most viewed user’ op berichtendienst Snapchat, is Kylie Jenner volgens Bloomberg Business ‘s werelds meest invloedrijke persoon onder tieners. Het gehele artikel inclusief alle foto’s vindt je op de website van Galore.

You Might Also Like