Fashion Style

Kendall Jenner, Gigi Hadid en Jourdann Dunn schitteren in nieuwe Balmain x H&M Campagne

Balmain is dit jaar de uitverkorene voor een nieuwe high-end samenwerking met de Zweedse fast-fashion gigant H&M. Het Franse label wat onder de creatieve directie staat van modeontwerper Olivier Rousteing, werkte samen met H&M aan een exclusieve capsule collectie die bestaat uit kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen. De nieuwe reclame campagne voor deze eenmalige capsule collectie is geschoten door de Italiaanse fotograaf Mario Sorrenti en legt topmodellen als Kendall Jenner, Jourdann Dunn, Gigi Hadid, Hao Yun Xiang en Dudley O’Shaughnessy op de gevoelige plaat vast, die allen uiteraard geheel gehuld zijn in Balmain x H&M. Met zijn 29 lentes jong is Olivier Rousteing een van de jongste ontwerpers die samenwerkt met H&M. Onder andere Karl Lagerfeld, Stella McCartney,Donatella Versace en Alexander Wang gingen de ontwerper al voor. De 2015 Balmain x H&M collectie is vanaf 5 november verkrijgbaar in de winkels.

You Might Also Like