Design Industrial Design Interior Design

Dit is het kantoor van ‘s werelds hipste fotobewerking app VSCO Cam

Wie mooi maakt, moet mooi zijn. Zo hebben ze waarschijnlijk gedacht bij VSCO, de Amerikaanse foto bewerking app die wereldwijd door zo’n kleine 50 miljoen mensen wordt gebruikt voor het ‘mooimaken’ van hun foto’s. VSCO opende onlangs haar nieuwe kantoor in Oakland, een stad die bekend staat om haar “hard-werken cultuur”, aldus VSCO CEO Joel Flory. Het kantoor heeft zich gehuisvest in één van de twee historische gebouwen die de stad Oakland rijk is. Het gebouw is—geheel in stijl van VSCO—gestript tot enkel de houten bielzen en betonnen vloer, waarna vervolgens het interieur geheel is aangepast. De resulteerde in een kantoor met veel natuurlijk licht, gigantische ramen, veel open ruimtes en een natuurlijke look door het gebruik van hardhout, metaal en glas, een ruimte met een huiselijke sfeer.

You Might Also Like