Lifestyle Sport

Dit is de documentaire over Cristiano Ronaldo waar je jaren op zat te wachten

Nadat eerder deze week bekend werd gemaakt dat Premier League superster Wayne Rooney een uitgebreide documentaire gaat uitbrengen in samenwerking met BBC One, komt nu ook Real Madrid spits Cristiano Ronaldo met zijn eigen documentaire. De documentaire heet krijgt de naam Ronaldo en is geregisseerd door dezelfde makers als de documentaire Amy, wat gaat over het leven van de Britse soulzangeres Amy Winehouse. Cristiano Ronaldo is in zijn nopjes met de documentaire en vertelt wat hij precies wilt bereiken met het visuele pronkstuk: “Het doel van deze documentaire is het laten zien wie ik nou eigenlijk echt ben, geheel objectief natuurlijk”. In de uitgebreide docu komen onder andere oud-spelers, coaches, vrienden en familie aan het woord, waarvan de grootste rol is weggelegd voor Cristiano’s eigen moeder.

Ronaldo is vanaf 9 november te zien in de betere bioscopen en filmhuizen waaronder Het Ketelhuis.

You Might Also Like