Lifestyle Sport

Dit bedrag verdient Real Madrid superster Cristiano Ronaldo per Tweet

Eerder deze maand werd bekend gemaakt dat NBA atleet LeBron James een schamele $140.000 USD per gesponsorde Tweet ontvangt, een pittig bedrag als je bedenkt dat er slechts 140 tekens in een Tweet passen. Cristiano Ronaldo staat bekend om zijn astronomisch hoge salarisstrook bij de Spaanse topclub Readl Madrid—een straffe 21 miljoen euro per jaar—maar daar houdt het voor Ronaldo niet bij op. AS zocht uit dat elke promotietweet die de 30-jarige Portugees naar zijn 37 miljoen volgers stuurt hem gemiddeld liefst 230.366 euro oplevert. Ook tennisser Rafael Nadal (40.788 euro), voetballer Cesc Fabregas (33.355 euro) en Formule 1-coureur Fernando Alonso (11.768 euro) zitten niet voor niets op Twitter.

You Might Also Like