Fashion Style

Deze Parijse hoedenmaker heeft de mooiste hoeden en petten: Larose Paris

De gure herfst- en wintermaanden staan weer voor de deur, een mooi moment om een goed uitziende hoofddeksel aan te schaffen voor zowel de natte als de koude dagen. De Parijse connaisseur op het gebied van Fedora hoeden en andere excentrieke hoofddeksels—Larose Paris—heeft voor aankomend herfst/winter seizoen een 76-tal nieuwe modellen uitgebracht. De collectie bestaat uit twee delen: 32 verschillende soorten hoeden—hoofdzakelijk breed- en kort gerande fedora’s—welke zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals waterdicht konijnen vilt en 44 verschillen soorten petten waaronder baseball caps, five-panel caps en snapbacks. Ook voor deze laatst genoemde categorie zijn natuurlijke en exclusieve materialen gebruikt zoals Italiaans Casentino wol and Engelse Moon flannel. De gehele collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Larose Paris. larose-paris-2015-fall-winter-hat-collection-2 larose-paris-2015-fall-winter-hat-collection-3 larose-paris-2015-fall-winter-hat-collection-4 larose-paris-2015-fall-winter-hat-collection-5

You Might Also Like