Tech

Deze Apple accessoires van écht Italiaans marmer geven je een koningsgevoel

Het minimalistische designlabel UNIQFIND presenteert een complete collectie Apple accessoires met Italiaans marmeren-look zoals hoesjes voor je iPhone, iPad en Macbook.  Een toegankelijk alternatief voor diegene met een voorliefde voor de stijlvolle look van marmer. De accessoires krijgen een marmeren reliëf en look, maar is in vergelijking met marmer wél buigzaam en juist niet zwaar. De beschermingshoezen zijn gemaakt van polycarbonaat en kunnen met de hand over of om je Apple apparaat geplaatst worden. Voor diegenen die geen genoeg kunnen krijgen van marmer, heeft het label ook notitieboekjes met marmer-look. De hoesjes gaan vanaf $25 USD en zijn verkrijgbaar via de webshop van UNIQFIND.

You Might Also Like