Entertainment Music Television

Daft Punk Unchained — Een BBC documentaire over ‘s werelds meest mysterieuze duo

De BBC presenteerde vandaag de eerste trailer van haar nieuwste muziek documentaire over het Franse house- en electroduo Daft Punk. De documentaire—Daft Punk Unchained—is geregisseerd door de Fransman Hervé Martin Delpierre en wordt gepitcht als “de allereerste documentaire over ‘s werelds meest mysterieuze muziekduo”. De docu houdt zich vooral bezig over Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo, de twee mannen achter de futuristische helmen. Hoogtepunten in de docu zijn onder andere het allereerste muzikale contact wat de twee met elkaar hadden tijdens de middelbare school tot aan de Grammy nominatie in 2014 voor “Beste Album”. Gastrollen zijn weggelegd voor oude bekenden van het duo waaronder Pharrell Williams, Nile Rodgers, Kanye West, Giorgio Moroder, Michel Gondry, Paul Williams, Peter Lindbergh, Leiji Matsumoto en voormalig BBC Radio 1 DJ Pete Tong.

Daft Punk Unchained zal ergens eind dit jaar worden gelanceerd door BBC Worldwide France.

You Might Also Like