Music Tracks

Luister: Justin Bieber — What Do You Mean (ft. Skrillex)

What Do You Mean is de titel van Justin Bieber zijn eerste single sinds twee jaar. Het nummer lekte eerder deze week al uit via YouTube waarna de video snel van het social media platform werd gehaald. Veel websites waren er als de kippen bij, en plaatsen een kopie van de videoclip op hun website. Vannacht is de bijbehorende videoclip officieel gelanceerd en maakt de plaat zijn debuut op Spotify, iTunes en Apple Music.

What Do You Mean is geproduceerd door Skrillex en laat een meer volwassenere kant van Bieber zien. Volgens een dj van de BBC is de stem van de Canadese zanger geweldig: “Ik heb het nummer al gehoord en ben er dol op.” In de zwart-wit videoclip showt  de Amerikaanse skateboarder Ryan Sheckler—tevens goede vriend van Bieber—zijn board skills.

You Might Also Like