Travel

Dit gebeurt er met jouw reisbagage nadat je het afgeeft bij de incheckbalie

https://www.youtube.com/watch?v=b8vncFySne0

Als je vaker met het vliegtuig reist, dan ken je de weg die je moet volgen als je landt: van het vliegtuig tot aan de bagageband. Maar tegelijkertijd leggen jouw koffers ook een tocht af. Een tocht die je eigenlijk nooit ziet. In deze video krijg je een kijkje in het reilen en zeilen van de bagageband en de route die jouw bagage aflegt op Schiphol. En dat is niet zomaar een bagageband: Schiphol staat namelijk op plek 5 van de meest bezochte Europese vliegvelden. Het wordt duidelijk dat de route naar het vliegveld of de afhaalband niet alleen bestaat uit horizontale roltrappen voor koffers, maar ook uit robotarmen, weegschalen en gigantische trays.

You Might Also Like