Featured Tech

Twist maakt lampen die naast licht ook geluid produceren

Werd je ooit midden in de nacht wakker met de vraag: “Waarom zit er nou geen speaker in mijn lamp?” — nee, wij eigenlijk ook niet. Gelukkig droomde de mannen van Twist wel over deze absurde gedachtespinsels. Zij bedachten namelijk de Twist lamp: een kleine LED-lamp waarin naast een lichtbron ook een kleine Bluetooth speaker zit verwerkt. En het werkt onwijs simpel: draai de lamp in een gewone fitting en je lichtbron en speaker zullen beide werken, vervolgens kun je de speaker bedienen met elk apparaat dat AirPlay ondersteunt.  Behalve de speaker zijn ook de lampen ‘bestuurbaar’ met behulp van de Twist app. Hiermee kun je de kleuren van de lampen veranderen in bijvoorbeeld warm geel of koud blauw.

Je kunt de Twist nu pre-orderen via de Twist website. Een starterskit kost $249 USD en komt met twee speaker-loze LED-lampen plus een LED-lamp met bluetooth speaker en een dimmer. Let op: de Twist wordt pas vanaf 2016 verscheept.

You Might Also Like