Architecture Design

Straks vliegen we allemaal vanaf dit hypermoderne vliegveld de ruimte in: ‘Houston Spaceport’

Als we de grote mannen achter wereldbedrijven SpaceX en Virgin Galactic mogen geloven—de dappere Elon Musk en filantroop Richard Branson—dan gaat het niet lang duren totdat de eerste échte commerciële vluchten naar de ruimte plaats zullen gaan vinden. Ook de Amerikaanse FAA zit niet stil. De Federal Aviation Administration heeft namelijk  groenlicht gegeven voor de bouw van ‘s werelds eerste commerciële Spaceport: een soort hypermodern vliegveld voor commerciële ruimtevluchten. Houston Spaceport zal deel uit gaan maken van het al bestaande Ellington Airport. Het zal nog even duren voordat de bouw van het science-fiction achtige vliegveld klaar zal zijn, maar in 2023 zal de oplevering Houston Spaceport de definitie “ruimte tourisme ” eindelijk echt betekenis gaan geven. Ben jij in voor een retourtje ruimte? Laat het ons weten in de comments.

You Might Also Like