Arts Print

Kim Kardashian en haar decolleté schitteren op deze nieuwe cover van Rolling Stone

Bijna elke cover heeft ze al gehad: van Vogue tot en met PAPERMAG, en nu ook de cover van het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone. In een uitgebreid interview met Rolling Stone—waarvoor Kim Kardashian zich op de gevoelige plaat liet vastleggen door Terry Richardson—vertelt Kim over haarzelf: “Ik ben zoveel slimmer dan dat ik door de media wordt afgeschilderd”. Op de cover zien we Miss West-Kardashian gehuld in een flinke push-up BH van het Franse lingerie merk Agent Provocateur en een zéér uitdagend zeemanspakje. In het tijdschrift vertelt Kim Kardashian over onder andere haar sekstape met Ray J, het hebben van een geheim huwelijk, haar relatie met Caitlyn Jenner en over het vertrek van broer Robert uit de spotlights. De reden waarom Kim de cover siert van het muziekblad is vanwege de jaarlijkse ‘pop culture issue’, en als er iemand één en al pop culture is, dan is het Miss Kardashian wel. Binnenkort ligt het nummer in de schappen. Voor de liefhebbers is het magazine verkrijgbaar bij de betere boekhandels waaronder Atheneum Amsterdam.

You Might Also Like