Arts Print

Het Nederlandse mannenmode tijdschrift dat de wereld veroverde viert 10 jarig bestaan met eigen boek: Fantastic Man

Het is alweer een kleine tien jaar geleden dat Jop van Bennekom en Gert Jonkers de eerste editie van het tweejaarlijkse magazine Fantastic Man uitbrachten. Beide heren waren daarvoor al verantwoordelijk voor ‘BUTT Magazine’, een lifestyle magazine dat wereldfaam verwierf dankzij de bijdragen van bekende homoseksuelen als Wolfgang Tillmans en Casey Spooner. Maar omdat ze een modetijdschrift voor mannen misten — dat hen persoonlijk aansprak — werd in 2005 het tijdschrift ‘Fantastic Man’ gelanceerd. Het tijdschrift is meer dan een op homo-mannen gerichte über-glossy. De afgelopen jaren veroverden een bescheiden redactie vanuit Amsterdam de wereld. Fantastic Men viert dit feit met de presentatie van een eigen boek. In het boeken vinden we de mooiste features en diepte interviews uit eerder uitgegeven edities van het blad, aangevuld met een hoop nieuwe interviews en met onder andere David Beckham, Tom Ford, Ewan McGregor en Helmut Lang. Het boek ‘Fantastic Man’ is te pre-orderen via Amazon ($45 USD)

You Might Also Like